1616 кв. Бояна, София, България
Продажба 325,000лв. - Вила, къща, двор
RH-2017-07 1500 кв.м. 6 Стаи 2 Етаж 2 Гараж Година на построяване 2009 background Layer 1 300 кв.м.

Модерна нова къща в престижната част от вилна зона Бистрица. Къща на две нива и самостоятелен сутерен. На първото ниво са разположени югоизточно ориентиран хол с излаз на веранда; голяма двустранна камина с инверторно отопление за цялото ниво; камината разделя холната от трапезарната част; обособена светла светла кухня с излаз към втора веранда и връзка с барбекю къта; коридор към помощните помещения. На същото ниво има топла връзка с гараж за две коли, изцяло завършен с настилки и латекс. Може да се използва и за офисно помещение. Котелно, сервизно помещение, дрешник и килер за храна. На второто ниво са разположени три самостоятелни спални, всяка с излаз на тераса. Две санитарни помещения, дрешник и голяма артистична средиземноморска тераса с гледка към планината. Сутеренът е завършен като помещение, подходящо за винарска изба или за фитнес.

СГРАДА: За сторежа са използвани модерни висок клас материали. Дървен стъклопакет с немски обков, модерна гаражна врата с механизми, масивна входна врата. Изградени са всички инсталации, в това число отопление на твърдо гориво и на електричество, хидрофор, самост

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Предпочитан, слабонаселен, с големи дворни площи район в близост до планината, основно заселен от хора с усет към спокойствието, чистата среда и цивилизования начин за усвояване на заобикалящото пространство.

ПРЕДИМСТВА: – Модерна нова къща; луксозно изпълнена и изцяло завършена. – Уникално разположение в луксозен квартал. – Неповторима среда, която предразполага към спокойствие, забавление и целесъобразен живот. – Шест наема предплата.

Допълнителна информация

  • Отопление: газифицирана
Карта

Агент Мария Николова

  • Служебен : 02 345 6789
  • Мобилен : 088 888 8888
  • Факс : 02 345 6789

Притежава Свидетелство за III-та степен професионална квалификация Над 10 г. опит в брокерската дейност Печелил приза за…
прочетете още

Контакт

Loading...

Подобни оферти